Resep Ladrang


loading...

Pupuh Sunda Lengkap Dengan Jenis Dan Contohnya | SIMAWAR

MILANG KALA Dinten ieu estu bingah ati, ku jalaran panceg milang kala, kenging kurnia ti Alloh, rehing nambahan taun, tepung taun umur sim abdi, henteu weleh neneda,


Not Found

Sorry, but you are looking for something that isn't here.