Pidato Boso Jowo Ngoko


loading...

Translator Jawa | Mongosilakan

Layanan terjemahan online bahasa indonesia ke bahasa jawa dan sebaliknya dengan unggah-unguh bahasa jawa. Bahasa yang didukung: Bahasa Indonesia, Basa Ngoko, Basa ...

Google Terjemahan

Layanan gratis saka Google nerjemahake tembung, frase, lan kaca web kanthi langsung antarane basa Inggris lan luwih saka 100 basa liyane.


Not Found

Sorry, but you are looking for something that isn't here.