Menghias Tomato


loading...

Resipi : Nasi Tomato | Best recipes, foods and travel

Normally if I have the urge to cook something, I will do a quick check on the internet for the recipe. I have lots of recipe books which I never bother to refer.

DeLiMa ZamRuD: Nasi Tomato

Kali nie aku nk kongsi ngan korang resepi nasi tomato pulak td aku dah post resepi Ayam masak merah kan.. Nasi nie aku masak ngan beras behsa je kalau korang guna ...

How to Decorate Your Front Yard for Christmas: 8 Steps

How to Decorate Your Front Yard for Christmas. Have you ever wanted to make your house stand out during Christmas with brilliantly beautiful lights and decorations?

TotBakeDesign

Perkongsian kami di ToT Bake Design tentang Inspirasi Penyediaan Cupcake, Kek dan Manisan, Resepi Langkah Demi Langkah, juga Info dan Tips memasak.

Cari Resipi - MyResipi.com

Jom belajar cara membuat, cara memasak dan download pelbagai resepi yang mudah, simple, ringkas dan sedap di sini!

masam manis: Sarapan pagi dan minum petang

Dah bersarapan? Apa hidangan sarapan anda untuk keluarga pagi ni. Walauapapun hidangan dan sajian yang anda sediakan, mulakan dengan kalimah Bismillah agar ianya ...

Dekorasi Rumah: Wallpaper Cantik dan Murah - Ciktom

Dekorasi Rumah: Wallpaper Cantik dan Murah | Assalamualaikum dan Salam Sayang... Hari ini cik tom nak kongsikan cara dekorasi rumah dengan wallpaper atau w

masam manis: WHITE CHOCOLATE MACADAMIA CAKE

White Chocolate Macadamia cake pada ita adalah kek yang sangat lembut.. cair di mulut begitulah ungkapan yang diperkatakan pada kek yang satu ini.

1 HARI 1 RESIPI - CHEF HANIELIZA. - Dapur Tanpa Sempadan...

Salam Selasa semua, ok N3 selingan ni mat nak buat review sikit pasal buku kompilasi masakan dari Chef Hanieliza atau dikalangan blogger2 dikenali sebagai "Kak Liza".

CERITA SEDIKIT PASAL TEPUNG.... - Dapur Tanpa Sempadan...

DIaNa said... salam cik mat.. cerita pasal tepung nih.. dua tiga hari lepas, saya ada dapat email crite pasal tepung gandum.. kebanyakan tepung gandum yang ada ...


Cara Membuat spaghetti

Cara Membuat spaghetti

...diiris dadu Bawang bombay 2 buah yg sedang dan dicincang agak kasar Untuk membuat saus spaghetti, diperlukan saus tomato secukupnya Daging sapi cincang secukupnya Margarine dan minyak goreng Bumbu kaldu sapi Air secukupnya Cara Membuat saus spaghetti : Panaskan minyak dan margarine Tumis bawang bombay sampai harum Masukan cincangan daging sampai berubah warna Masukan irisan tomat dan kemudian diaduk...

Kumpulan Contoh Teks Rekaman Percobaan

Kumpulan contoh judul teks rekaman percobaan tentang makanan struktur perbedaan teks prosedur

...biasa digunakan untuk menghias meja dan banyak tersedia di toko-toko dengan harga yang bisa dibilang lumayan. Tetapi daripada mengeluarkan biaya yang tidak sedikit, kamu sebenarnya bisa membuat taplak meja sederhana sendiri. Tujuan dari pembuatan taplak meja ini agar kita bisa memanfaatkan barang-barang bekas sehingga lebih bernilai dan bermanfaat. Alat dan bahan Kain perca 1,5m Jarum dan Benang Gunting, pensil,...