Macam Macam Sambal


loading...

LOVE2COOK MALAYSIA♥: Fish Sambal / Sambal Ikan...

A simple Fish Sambal recipe from my kitchen to you.... :) I was looking high and low for threadfin (senangin)...unfortunately I didn't find them!

LODEH KERING aka SAMBAL GORENG JAWA - FauziahSamad.com

Kalau Kjee kata Sambal Goreng yang bukan orang Jawa mesti inagt Kjee nak masak sambal. So nak mudah, Kjee kata Lodeh kering. Yalah, makanan ni macam masak lodeh atau ...

Sambal totok ( jawa style) | Resepi sambal totok yang ...

Sebab ader uollss yang tanyer.. acaner nak buat sambal Totok ni.. meh saya bagi resepi buat sambal totok yang sedap dan mudah nak buat.. senang kacang jer…wahahaha

Cara Buat Sambal Belacan Sedap | Belog puanbee

Published on: May 20, 2012 @ 14:19 : Mintak maaf pada yang bertanya di Facebook tu , saya cuma ambil dan nak share disini , Ibu-ibu bapa-bapa yang baca ni boleh

FauziahSamad.com: SAMBAL UDANG KERING GARING

Tekak Kjee memang pelik. Ada hari suka sangat makan pedas2 dan ada hari kureng. Sebab itulah Kjee selalu standby, sambal udang kering. Dolu2 Kjee buat banyak2.

ROTI JALA......MACAM MANA NAK BUAT?... - tiffinbiru.com

Kebiasaan roti jala kita makan dengan kari, kuah gulai atau sambal tumis, yang ni ikut pilihan masing2. Pada mat dengan semua pun boleh. Sebab ada baki sambal tumis ...

Sambal Tumis Udang . Tips memilih lada kering dan tips ...

Sambal Tumis Udang . Tips memilih lada kering dan tips mendapatkan sambal yang sedap dan tahan lama.

Sambal Goreng Pengantin Singapore sedap mudah

Sambal Goreng Pengantin Singapore sedap mudah . Menu wajib ada tatkala Hari Raya. Satu kelainan dan yang pasti ianya sedap! Tak susah pun nak bikin. Yang

Resep Sambal Goreng Udang - BacaResepDulu.com

Resep Sambal Goreng Udang enak dan mudah untuk dibuat. Di sini ada cara membuat yang jelas dan mudah diikuti.

SAMBAL TUMIS HIJAU BERPETAI.. - Dapur Tanpa Sempadan...

Nampak kan petai tu seksi kan?...Tapi bau dia, kus semangat, harum. Cuma kalau dah jadi sambal macam ni, bau dia ok sikit dah, tak seharum petai mentah.


Resep roti goreng manis

resep roti goreng manis

Cara membuat roti goreng manis dan Resep roti goreng manis – banyak sekali macam2 roti goreng diantaranya roti goreng isi daging, roti goreng isi coklat, resep roti goreng keju, resep roti goreng cakwe, resep roti goreng telur, resep roti goreng sambal, roti goreng sosej Berikut ini adalah Resep roti goreng manis Bahan: 250 gr tepung terigu protein sedang