Cara Masak Ikan Tuna Pedas


loading...

ASAM PEDAS IKAN KEMBONG - Dapur Tanpa Sempadan...

Assalammualaikum, salam Sabtu. Hari ni che mat masak asam pedas ikan kembong. Mesti ada yang boring sebab asam pedas manjang, takde lain selain asam pedas.

Dapur Tanpa Sempadan...: SUP PEDAS KEPALA IKAN.

Kepala ikan....hmm, jadi mat rasa yang ni tak sesuai untuk budak2, kalau bapak budak sesuai dah rasanya. Untuk kali ini mat guna kepala ikan unga, yang telah dikerat ...

Secubit Garam: MASAK TEMPOYAK IKAN PATIN

Kebetulan beli ikan patin baru2 ni, terasa nak buat masak tempoyak. Jadi merajinkan la diri menggugel resipi masak tempoyak. Guguel punya gugel, landing kat dapur Azie.

Vote for iceFilms.info - Globolister iceFilms.info

Vote for iceFilms.info on globolister:

Asap Dapur – Koleksi Resipi Masakan Malaysia

Bahan-bahan: - telur - tuna - salad (sayur : timun + tomato + bawang +lettuce) - cheese (smokey bbq slices) - mayon...

Secubit Garam: MASAK LEMAK JANTUNG PISANG

Dalam kepala dan plan nak buat masak lemak dgn jantung pisang ni, kebetulan pulak Sheila letak link entri MASAK LEMAK JANTUNG PISANG, dari blog HanaMemories.

FauziahSamad.com: 379. Laksa Johor

Norismaliana said... kak jee...saya ni nama jer anak jati johor..tap masak laksa johor pun fail...tap klu laksa penang tu menjadi plak...hehe...tap org johor yg cakap ...

sitidelima.net - Dari Dapur CT

Sebaik saja selesai upacara pelancaran tersebut dan sebaik selesai acara menandatangani autograf, terasa seperti beban yang sangat berat terangkat terus dari bahu CT ...

Salam Dua Benua

2 weeks ago when I last updated the blog, she was still 14. And today, she’s already 15! She had her birthday yesterday, a very quiet celebration, just the four of us.

Cara Menurunkan Gula Darah secara Alami

Cara Menurunkan Gula Darah – Cukup banyak orang bahkan sampai pada jutaan penduduk Amerika menghadapai masalahnya seorang sendiri yaitu saat mereka harus bergelut ...


Not Found

Sorry, but you are looking for something that isn't here.