Buat Roti Burger


loading...

MAMAFAMI BUAT ROTI....AKU PUN BUAT ROTI! - tiffinbiru.com

Untuk resipi ni, mat buat 9 biji bun kosong. Kalau anda nak buat mini burger pun sesuai juga bun ini, atau sandwich pun ok. Satu lagi pasal inti tu, boleh buat apa2 ...

BURGER DAGING BERSOS LADA HITAM - tiffinbiru.com

UNTUK DAGING BURGER :- Satukan semua bahan2 untuk daging burger. Gaul rata (jika anda ada food processor, masukkan kesemuanya dalam FP dan putar pada kelajuan ...

Secubit Garam: ROTI SARANG LEBAH

Di bawah ini adalah resipi yg K.Nor gunakan utk membuat roti/bun bg ROTI SARANG LEBAH. ROTI DOH SPONGE resepi: Puan Zarina sumber : Izahdaut & K.Nor

Vote for iceFilms.info - Globolister iceFilms.info

Vote for iceFilms.info on globolister:

Pelan Pemakanan | Zaki Khan

salam bro zakikhan, saya nk minta pandangan tentang pemakanan saya..buat pengetahuan zakikhan berat saya 72kg dan tinggi saya 171cm. meal on workout days(monday ...

10 Burger Bakar Terbaik Seluruh Malaysia - Saji.my

Senarai ini akan meninjau perniagaan burger bakar di setiap negeri dan burger bakar tersohor Abang Burn sengaja ditinggalkan tanpa menafikan keistimewaannya.

12 Resipi Mudah Ini Akan Buat Golongan 20an Rasa Malu ...

Tak tahu cara masak ikan singgang? Ini ada resipi yang senang dan simple, sebelah mata pun boleh 'settle'. Boleh dijadikan modal untuk pikat hati bakal ibu mertua ...

Youtiao - Wikipedia

Youtiao, also known as the Chinese cruller, Chinese oil stick, Chinese doughnut, You Char Kway/Cakwe/Kueh/Kuay (in Malaysia, Indonesia, and Singapore), and fried ...

Memilih Oven untuk Pemula | Cakefever.com

Halo Grace, maap komentarmu terskip… tapi coba aku jawab mungkin bisa berguna buat yang lain ya … 1. Memanggang kue tidak disarankan pakai api atas, karena akan ...

FauziahSamad.com: BUTTER CAKE YANG GEBU DAN RINGAN SANGAT

Nadia nak buat Butter Cake tapi dia takut. Takut tak menjadi. Buang masa aje dia kata. Lagi pun Mama tengah tak sihat, so siapa nak tolong dia?


Cara Membuat Burger

Cara Membuat Burger

Cara Membuat Burger Bahan yang digunakan untuk Cara Membuat Burger : 2 bh kentang, kupas, rebus, haluskan 125 g labu kuning, kupas, parut 400 g ikan lemuru/sarden/ salmon, haluskan 1/2 bawang bombai, cincang halus Cara Membuat Burger untuk Bumbu yang digunakan : 1/2 sdt garam 1/2 sdt merica bubuk 1 btr telur ayam, kocok lepas